Glas graveren door graveerbedrijf Lukken uit Groningen

Graveerbedrijf Lukken is dé specialist als u glas wilt laten graveren in Groningen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnglas met uw bedrijfsnaam erop, een bokaal van glas met de naam van de winnaar of een karaf met daarop een mooie afbeelding. Bij Graveerbedrijf Lukken is eigenlijk alles mogelijk. Wij werken met computergestuurde machines waardoor we elk lettertype en elke afbeelding kunnen graveren in het gewenste materiaal. Of het nu gaat om glas, aluminium, hout, kunststof of roestvrij staal. Graveerbedrijf Lukken biedt uiteenlopende mogelijkheden als het gaat om glas graveren en adviseert u graag over de mogelijkheden vanuit onze vestiging in Groningen.

Mogelijkheden: kunststof, aluminium, messing en glas graveren in Groningen

Voor glas graveren in onze winkel in Groningen maken we gebruik van lasergravering. Dat betekent dat het gegraveerde gedeelte mat wordt, wat zorgt voor een mooi contrast met het transparante glas. Maar glas graveren is niet onze enige specialiteit. Naast het graveren van glas, graveren we ook heel veel andere materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • kunststoffen
  • aluminium
  • messing
  • roestvrij staal
  • hout

We maken daarbij gebruik van een lasergravering, frezengravering of diamantkrassen. De mogelijkheden zijn dus zeer divers! Of het nu gaat om het graveren van een sleutels, naambordjes, glazen, spiegels of koffiekannen. Voor elk type materiaal hebben we een passende graveeroplossing. Graveerbedrijf Lukken is de specialist in (glas) graveren van Groningen.

Meer weten over glas graveren in Groningen?

Wilt u glas laten graveren door een professionele partner in Groningen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte. Dus bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van glas graveren, neem dan contact op met Graveerbedrijf Lukken uit Groningen.

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl