Graveerbedrijf Assen

Bent u op zoek naar een graveerbedrijf nabij Assen voor uw gewenste graveerwerk? Kom langs bij Graveerbedrijf Lukken in Groningen. Vrijwel elk soort lettertype als afbeelding kan door ons worden gegraveerd met behulp van geavanceerde computergestuurde graveermachines. Als graveerbedrijf voor Assen zijn wij gespecialiseerd in graveren door middel van frezen, graveren door middel van diamantkrassen en lasergraveren. Wij zijn gespecialiseerd in het graveren van vele verschillende materialen, zoals:

  • kunststof
  • aluminium
  • messing
  • roestvrij staal
  • hout
  • glas

Voor een professioneel graveerbedrijf nabij Assen gaat u naar Graveerbedrijf Lukken

Als graveerbedrijf nabij Assen beschikken we over diverse graveermachines met verschillend bereik. Hierdoor kan het graveerwerk uiterst zorgvuldig worden uitgevoerd. De gewenste tekst of afbeelding wordt met oog op detail op het door u gewenste materiaal geplaatst. Naast de verschillende graveermachines beschikken we als graveerbedrijf Assen over diverse andere machines zoals folieplotters, boormachines, pneumatische gatenponsen, gloeidraad en zaagmachines. Hiermee kan het gewenste product geheel voor u op maat worden gemaakt.

Als graveerbedrijf voor Assen leveren wij maatwerk in graveerwerk

Graveerbedrijf Lukken is in 1961 opgericht. Hans Florissen is de huidige eigenaar en sinds 1980 al werkzaam in het bedrijf. Door jarenlange kennis en ervaring in graveerwerk is vakkundig resultaat bij het graveerwerk gegarandeerd. Wat uw wensen voor graveerwerk ook zijn, wij voeren kleine en grote opdrachten naar volle tevredenheid uit. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of onze werkwijzen? Wij zijn u als ervaren graveerbedrijf nabij Assen graag van dienst en voorzien u graag van informatie.

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl