Graveerbedrijf Drachten

Professioneel graveerbedrijf nabij Drachten is Graveerbedrijf Lukken. Zowel kleine als grote projecten worden nauwkeurig door ons uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het graveren van veelzijdig materiaal. Wat voor idee u ook heeft voor graveerwerk, laat het ons weten en wij voeren als graveerbedrijf voor Drachten de opdracht met maatwerk voor u uit.

Als graveerbedrijf nabij Drachten is Graveerbedrijf Lukken u graag van dienst

Graveerbedrijf Lukken nabij Drachten is uw specialist voor al uw graveerwerk. Of het nu gaat om een naambordje, sportprijs, kunstwerk, groot informatiebord, sleutel of glas, u kunt bij ons als graveerbedrijf voor Drachten rekenen op een vakkundig resultaat. Verschillende materialen zijn door ons leverbaar zoals aluminium, kunststof en messing. Hierin heeft u weer de keuze uit verschillende kleuren en diktes. Als graveerbedrijf zijn we ervaren in:

  • Graveren door middel van frezen in aluminium, messing, roestvrij staal, hout en verschillende kunststoffen zoals acrylaat en trespa
  • Graveren door middel van lasers in verschillende kunststoffen, in kleur geanodiseerd aluminium, roestvrijstaal, hout en glas
  • Graveren door middel van diamantkrassen in vrijwel alle metalen

Graveerbedrijf Lukken nabij Drachten is uw specialist voor al uw graveerwerk

Wij beschikken als graveerbedrijf nabij Drachten over computergestuurde graveermachines met verschillend bereik. De best passende machine wordt toegepast om de opdracht voor graveerwerk uiterst zorgvuldig uit te voeren. Naast graveermachines beschikken we over andere machines zoals zaagmachines, boormachines en pneumatische gatenponsen voor het op maat maken van het materiaal. Wilt u meer weten? Graveerbedrijf Lukken nabij Drachten biedt uiteenlopende mogelijkheden in graveerwerk en voorziet u graag van extra informatie.

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl