Graveerbedrijf Lukken uit Groningen voor alle soorten graveerwerk

Welkom bij Graveerbedrijf Lukken uit Groningen. Graveerbedrijf Lukken is gespecialiseerd in het graveren van een heel divers aanbod materialen en producten. Denk aan naamplaatjes, tekstplaatjes, glazen, sleutels en koffiekannen, maar ook aan relatiegeschenken, gevelborden. Noem het allemaal maar op. Dankzij onze computergestuurde graveermachines kunnen we vrijwel elk type materiaal voorzien van bijna elk lettertype en elke afbeelding. Geen standaard producten, maar maatwerk. Geheel naar uw wensen graveren we u product geheel in de stijl die u wilt. Oftewel: vrijwel alles op het gebied van graveren is mogelijk bij Graveerbedrijf Lukken uit Groningen.

Allround graveerbedrijf uit Groningen: Graveerbedrijf Lukken

Graveerbedrijf Lukken uit Groningen is gespecialiseerd in het graveren van onder andere:

  • roestvrij staal
  • kunststof
  • glas
  • hout
  • messing
  • aluminium

Dankzij onze lasergraveermachine kunnen we bijvoorbeeld zeer gedetailleerde afbeeldingen graveren op onder meer glas en hout. De lasertechniek zorgt een mooi contrast tussen het gegraveerde element en het materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor particulieren en bedrijven bieden we alle oplossingen op het gebied van graveerwerk. U geeft uw wensen en eisen aan en wij maken er een mooi eindproduct van. Kortom: Graveerbedrijf Lukken uit Groningen is uw partner voor graveren.

Vraag naar de mogelijkheden van Graveerbedrijf Lukken uit Groningen

Wilt u een relatiegeschenk laten graveren door Graveerbedrijf Lukken uit Groningen? Of een gevelbord voor uw bedrijf? Of gewoon simpelweg een sleutel of naamplaatje? Kom dan eens langs in onze winkel of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Graveerbedrijf Lukken uit Groningen adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl