Graveerbedrijf Lukken voor het graveren van brandmeldpanelen

Brandmeldpanelen bevinden zich in bijna elk kantoor, fabriek, hotel, station, zwembad, winkelcentrum of andere bedrijf. Vaak zijn ze geplaatst bij de ingang van het gebouw. Brandmeldpanelen geven in geval van nood duidelijk aan waar alles zich in het gebouw bevindt. Deze panelen moeten dan ook voldoen aan veel gestelde normen en eisen. Graveerbedrijf Lukken uit Groningen kan ze voor u graveren om ze zo duidelijk mogelijk te maken. Wij gaan met uw tekening of schets aan de slag en maken zo duidelijke brandmeldpanelen voor uw bedrijfspand.

Brandmeldpanelen in elk gewenst materiaal

Dankzij onze professionele graveermachines en jarenlange ervaring zijn wij in staat om op brandmeldpanelen van elk materiaal elk lettertype of afbeelding te maken. Dus naast het graveren van sleutels, glazen en naambordjes zijn wij ook gespecialiseerd in het graveren van brandmeldpanelen. U geeft uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat het eindproduct geheel naar uw wensen is. We graveren op verschillende materialen, waaronder:

  • aluminium
  • roestvrij staal
  • trespa
  • kunststof

U kunt dus zelf bepalen van welk materiaal de brandpanelen moeten zijn gemaakt en ook de kleur en dikte kunt u zelf bepalen. Kortom: genoeg mogelijkheden om uw brandmeldpanelen optimaal te graveren.

Neem contact op voor met informatie over brandmeldpanelen

Wilt u meer weten over het graveren van brandmeldpanelen? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel voor meer informatie. Wij laten u graag voorbeelden zien en onze medewerkers staan klaar voor professioneel advies over het laten graveren van uw brandmeldpanelen.

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl