Graveerbedrijf Lukken voor graveren in Groningen

Het graveren van verschillende producten en materialen, dat is waar Graveerbedrijf Lukken uit Groningen in is gespecialiseerd. Door te werken met computergestuurde machines graveren we vrijwel elk lettertype en elke afbeelding in welk materiaal dan ook. Dat betekent dat we geen standaard producten verkopen, maar maatwerk leveren. U geeft uw wensen en eisen door en wij graveren uw product zoals u dat wilt. Of het nu gaat om het graveren van een wijnglas, naambordje, koffiekan of instructieplaten… Er is ontzettend veel mogelijk! Laat graveren over aan een ervaren graveerbedrijf uit Groningen: Graveerbedrijf Lukken.

Diverse materialen graveren door Graveerbedrijf Lukken uit Groningen

Het graveren verzorgen wij allemaal vanuit ons bedrijf in Groningen. U kunt natuurlijk uit verschillende materialen en technieken kiezen. Denk aan:

  • graveren (frezen) in kunststoffen, aluminium, messing, roestvrij staal en hout
  • lasergraveren in kunststoffen, aluminium, roestvrij staal, hout en glas
  • graveren (diamantkrassen) in vrijwel alle materialen

Kunststoffen, aluminium en messing zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes én in verschillende kleuren. Aluminium is bijvoorbeeld leverbaar in goud, zwart, rood, groen, blauw, brons en in een RVS-look. Kortom: genoeg mogelijkheden om het product dat u wilt laten graveren de juiste uitstraling te geven.

Meer weten over graveren in Groningen?

Wilt u een product laten graveren door graveerbedrijf Lukken uit Groningen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden, materialen, onze werkwijze of de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we u kunnen informeren de vele mogelijkheden. Wij graveren graag uw producten vanuit ons graveerbedrijf in Groningen

Bottomslider
Adres Peizerweg 270
9744 BE Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur
T 050-3129737
F 050-3182519
info@lukken.nl